Albioni bën gati valixhet! Dea e bind të qëndrojë me kushtin që… – Love Story Tv Klan

Diçka e papritur ka ndodhur në momentin kur Dea ka qenë në takim me Enin, ajo është detyruar të largohet nga takimi për shkak të një mesazhi që ka marrë nga Albioni. Ai do të largohet nga programi dhe të…

Albioni bën gati valixhet! Dea e bind të qëndrojë me kushtin që... - Love Story Tv Klan

Source

0
(0)

Diçka e papritur ka ndodhur në momentin kur Dea ka qenë në takim me Enin, ajo është detyruar të largohet nga takimi për shkak të një mesazhi që ka marrë nga Albioni. Ai do të largohet nga programi dhe të niset drejt Prishtinës duke bërë gati valixhet.

Albioni nuk i është përgjigjur Deas në telefon dhe bashkë me produksionin kanë shkuar në dhomën e hotelit ku ai po qëndron. #Dea #Albion #LoveStory #TvKlan

Reality Dating Show, edicioni 2 nga Vera Grabocka & Alketa Vejsiu, autore Ilda Lumani. Në fron 4 protagonistë, 2 vajza dhe 2 djem dhe 10 kandidate për secilin që garojnë mes tyre për të fituar zemrën e protagonsitit të “Love Story”. Famë, sukses apo rrugëtim drejt dashurisë së vërtetë? Pasion, romancë, dashuri, xhelozi, sfidë! Është koha e dashurive të mëdha në sytë e të gjithëve!chr10}
Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web https://tvklan.al/
Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen https://tvklan.al/video/
Follow Tvklan on Facebook: https://www.facebook.com/tvklan/
Follow rtvklan on Instagram: https://www.instagram.com/rtvklan/
Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen https://tvklan.al/programe/

0 / 5. 0