“Isha 17-vjeç” Dea dhe Kristi flasin për herën e tyre të parë

Për herë të parë në “Love Story” dy fronistët, Dea dhe Kristi janë takuar këtë javë. Kristi: Pse u merakose? Dea: Nga situata se krijoi pak tension tek vajzat e djemtë. Kristi: Pse? Dea: Është formati i tillë, ishte një…

"Isha 17-vjeç" Dea dhe Kristi flasin për herën e tyre të parë

Source

0
(0)

Për herë të parë në “Love Story” dy fronistët, Dea dhe Kristi janë takuar këtë javë.

Kristi: Pse u merakose?

Dea: Nga situata se krijoi pak tension tek vajzat e djemtë.

Kristi: Pse?

Dea: Është formati i tillë, ishte një gjë që nuk e priste askush. Njerëzit kanë frikë nga të papriturat.

Kristi: Romanca është e tillë që nuk duhet t’i mohojmë limitet.

Dea: Kemi riskuar shumë të dy, sepse mund të humbasim aty të gjithë vajzat dhe djemtë.

Kristi: Nuk e besoj këtë.

Dea: Nëse ne do ishim bashkë, ose unë ose ti, do ja thyenim zemrën njëri-tjetrit

Kristi: Po pse kjo nuk është gjë e keqe..

Dea: Nuk është gjë e keqe të thyesh zemra? Mua nuk më pëlqen të më thyet zemra.

Dea: Po të thoja se ti je lojtar, ama nëse ti bie në dashuri bëhesh si një fëmijë i vogël që ka nevojë për dashuri, për përqafime, ke qejf të mbajnë me të mira…

Kristi dhe Dea i kanë treguar njëri-tjetrit për herën e tyre të parë dhe sa kanë zgjatur marrëdhëniet e tyre.

Kristi: Ishte shumë e frikshme, isha me një gocë që kishte më shumë eksperiencë me mua, super nervoz. Nuk kisha as vetëbesim. Isha 17-vjeç…

Dea: Unë kam jetuar në Skrapar, arrita ta krijoja një lidhje edhe në një qytet aq të vogël ku flitej kaq shumë. Vetëm ka qenë kjo frika e fjalëve të njerëzve, shumë që na kanë ndërhyrë…

Kristi: Sa zgjati?

Dea: Gati një vit…

Kristi: Po shumë mirë, e imja zgjati dy javë…

Reality Dating Show, edicioni 2 nga Vera Grabocka & Alketa Vejsiu.
Në fron 4 protagonistë, 2 vajza dhe 2 djem dhe 10 kandidatë për secilin që garojnë mes tyre për të fituar zemrën e protagonstit të “Love Story”.
Famë, sukses apo rrugëtim drejt dashurisë së vërtetë? Pasion, romancë, dashuri, xhelozi, sfidë! është koha e dashurive të mëdha në sytë e të gjithëve!

SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on YouTube for more videos!

Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web https://tvklan.al/
Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen https://tvklan.al/video/
Follow Tvklan on Facebook: https://www.facebook.com/tvklan/
Follow rtvklan on Instagram: https://www.instagram.com/rtvklan/
Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen https://tvklan.al/programe/

0 / 5. 0