Jo 1, por 8! Kush mori trëndafil në “Love Story”

Për këtë arsye, Daniela nuk zgjodhi asnjë prej djemve të tjerë tha se “nuk ia vlen që t’ia japë dikujt”. Ndërkohë Jonny do të vijojë takimin me Sellmën. Ai i kërkoi falje Edës, pasi kishte menduar t’ia jepte asaj trëndafilin…

Jo 1, por 8! Kush mori trëndafil në “Love Story”

Source

0
(0)

Për këtë arsye, Daniela nuk zgjodhi asnjë prej djemve të tjerë tha se “nuk ia vlen që t’ia japë dikujt”.
Ndërkohë Jonny do të vijojë takimin me Sellmën. Ai i kërkoi falje Edës, pasi kishte menduar t’ia jepte asaj trëndafilin këtë javë, por u shpreh se duhet të rregullojë diçka me Sellmën.
“E kisha menduar gjithë javën dhe e kisha zgjidhur, më fal Eda, por këtë javë nuk ta jap dot. Do ia jap Sellmës sepse duhet të rregulloj diçka”, tha Jonny.
Kristi nga ana tjetër zgjodhi që t’ia jepte trëndafilin Marinelës./tvklan.al

Reality Dating Show, edicioni 2 nga Vera Grabocka & Alketa Vejsiu, autore Ilda Lumani. Në fron 4 protagonistë, 2 vajza dhe 2 djem dhe 10 kandidate për secilin që garojnë mes tyre për të fituar zemrën e protagonsitit të “Love Story”. Famë, sukses apo rrugëtim drejt dashurisë së vërtetë? Pasion, romancë, dashuri, xhelozi, sfidë! Është koha e dashurive të mëdha në sytë e të gjithëve!chr10}
Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web https://tvklan.al/
Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen https://tvklan.al/video/
Follow Tvklan on Facebook: https://www.facebook.com/tvklan/
Follow rtvklan on Instagram: https://www.instagram.com/rtvklan/
Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen https://tvklan.al/programe/

0 / 5. 0