Leutrimi “rrëmben” Danielën nga Viliani?! Jonny shkëmben puthjen e parë me Rominën në Love Story!

#Leutrimi, futbollisti, djali nga Kosova që jeton në Francë, ka vetëm një javë që i është bashkuar programit #Love Story në #TvKlan dhe menjëherë ka fituar një takim nga Daniela. Reality Dating Show, edicioni 2 nga Vera Grabocka & Alketa…

Leutrimi "rrëmben" Danielën nga Viliani?! Jonny shkëmben puthjen e parë me Rominën në Love Story!

Source

0
(0)

#Leutrimi, futbollisti, djali nga Kosova që jeton në Francë, ka vetëm një javë që i është bashkuar programit #Love Story në #TvKlan dhe menjëherë ka fituar një takim nga Daniela.

Reality Dating Show, edicioni 2 nga Vera Grabocka & Alketa Vejsiu, autore Ilda Lumani. Në fron 4 protagonistë, 2 vajza dhe 2 djem dhe 10 kandidate për secilin që garojnë mes tyre për të fituar zemrën e protagonsitit të “Love Story”. Famë, sukses apo rrugëtim drejt dashurisë së vërtetë? Pasion, romancë, dashuri, xhelozi, sfidë! Është koha e dashurive të mëdha në sytë e të gjithëve!

Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web https://tvklan.al/
Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen https://tvklan.al/video/
Follow Tvklan on Facebook: https://www.facebook.com/tvklan/
Follow rtvklan on Instagram: https://www.instagram.com/rtvklan/
Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen https://tvklan.al/programe/

0 / 5. 0