Pas takimit hot, Adriano sqaron pse nuk e finalizoi puthjen me Kleonën – Talk Love Story Tv Klan

#Adriano #Kleona #TalkLoveStory Talk show me 4 personazhet kryesorë të spektaklit “#LoveStory”, si dhe konkurentët në garë për të fituar zemrat e dy princeshave dhe dy princave. Prapaskenat e ngjarjeve dhe historive që lindin në spektaklin e mbrëmjes në “Love…

Pas takimit hot, Adriano sqaron pse nuk e finalizoi puthjen me Kleonën - Talk Love Story Tv Klan

Source

#Adriano #Kleona #TalkLoveStory
Talk show me 4 personazhet kryesorë të spektaklit “#LoveStory”, si dhe konkurentët në garë për të fituar zemrat e dy princeshave dhe dy princave. Prapaskenat e ngjarjeve dhe historive që lindin në spektaklin e mbrëmjes në “Love Story”. Autore Ilda Lumani, nën prezantimin e Eni Shehu dhe me praninë e dy opinionisteve, Zhaklina Lekatari dhe Xhensila Pere.
SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on YouTube for more videos!

Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web https://tvklan.al/
Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen https://tvklan.al/video/
Follow Tvklan on Facebook: no more of metagate data sell ish /tvklan/
Follow Tvklan on Instagram: https://www.friend.bid/rtvklan/
Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen https://tvklan.al/programe/