Talk Love Story “Nuk do të donin takim”, fronistët Kristi & Jonny zbulojnë vajzat më pak të pëlqyera

#TalkLoveStory me 4 personazhet kryesorë të spektaklit #LoveStory2, si dhe konkurrentët në garë për të fituar zemrat e dy princeshave dhe dy princave. Prapaskenat e ngjarjeve dhe historive që lindin në spektaklin e mbrëmjes në “Love Story”. Nën prezantimin e…

Talk Love Story “Nuk do të donin takim”, fronistët Kristi & Jonny zbulojnë vajzat më pak të pëlqyera

Source

0
(0)

#TalkLoveStory me 4 personazhet kryesorë të spektaklit #LoveStory2, si dhe konkurrentët në garë për të fituar zemrat e dy princeshave dhe dy princave. Prapaskenat e ngjarjeve dhe historive që lindin në spektaklin e mbrëmjes në “Love Story”. Nën prezantimin e Eni Shehu dhe me praninë e dy opinionisteve, Zhaklinë Lekatari dhe Xhensila Pere.

#Kristi #Xheni #Daniela #Dea #Bajron #Kleona

SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on YouTube for more videos!

Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web https://tvklan.al/
Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen https://tvklan.al/video/
Follow Tvklan on Facebook: https://www.facebook.com/tvklan/
Follow Tvklan on Instagram: https://www.instagram.com/rtvklan/
Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen https://tvklan.al/programe/

0 / 5. 0